Kontakt

Aalborg Stressklinik
Sundheds- & Kvartershuset
Fyrkildevej 7
9220 Aalborg Øst
Tel. 2990 2100
Email: info@aalborgstressklinik.dk

Du er også altid velkommen til at benytte nedenstående formular.
Vi kontakter dig snarest muligt.


Find vej

Ved at klikke på kortet her under, kan du via Google få en udførlig kørselsvejledning.Samarbejdspartnere

Velkommen til Aalborg Stressklinik


Aalborg Stressklinik arbejder henimod et bedre mentalt helbred, når stress igennem længere tid har sat sine markante spor i dig. Langvarig stress destabiliserer dit helbred såvel psykisk som fysisk og kan i den sidste ende invalidere dig og gøre dig langvarrigt syg. Konsekvenserne kan være mangeartet og rent psykisk kan du i værste fald ende med depression eller angst!

Vi arbejder på at du skal få det bedre over tid, men meget afhænger af hvor svært belastet du er, og hvor meget du selv kan byde ind med. På forhånd kan det ikke fastslås om hvor lang tid der går før du er "dig-selv-igen", da dette er meget individuelt. Det vigtigste er at komme igang med at gøre noget ved det i stedet for at vente på, at det nok snart går over. Jo længere tid du venter jo værre kan skaden blive! Tag stress alvorligt og gør noget ved det, før det gør noget ved dig!

Mindfulnesshold starter den 6. maj

Der udbydes nu Mindfulness-meditationshold med start den 25. februar. Gruppernes størrelse vil ligge på 8-12 deltagere og deltagelse er efter først-til-mølle princippet! Honoraret er kr. 2395,- og programmet løber over otte uger med to timer om ugen!


Start: onsdag den 6. maj kl. 8.30 - 10.30

Tilmeldingsfrist: Fredag den 17. april kl.12.00

Der er stadig plads til et par deltagere mere, så meld blot ind!